תבשיל של עוף ברוטב עגבניות

0
קרן הילה

תבשיל של עוף ברוטב עגבניות

מה צריך :
5-6 רגלי עוף אפשר גם חלק אחר (אני עושה לפעמים חזה עוף , חתיכות )
2-3 שיני שום קצוצים
2 עגבניות רכות חתוכות לפרוסות
כף רסק עגבניות
כף תרכיז עגבניות תוצרת איטליה
קורט כמון
מלח, פלפל לפי הטעם
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בנוניות
כפית של תבלין בהרט או רס אל חנות
מים לפי העין
כפית אבקת מרק
קורט כורכום
שמן קנולה
ההכנה…
בסיר מתאים שמים מעט שמן
מטגנים שום מוסיפים ומוסיפים את העוף, מטגנים אותו כמה דקות.
מוציאים את חתיכות העוף שמים אותו בצד לבנייתם.
בסיר שמים עגבניות חתוכות ומערבבים עד שהעגבניות מתרככות.
מוסיפים את הרסק העגבניות ואת הרסק תוצרת איטליה.
מוסיפים מים לפי העין מביאים לרתיחה
מוסיפים את התבלינים.
מחזירים את חתיכות העוף מביאים לרתיחה, ( אם צריך מוסיפים עוד מים, עד שיחסה את העוף) מוסיפים את החתיכות של תפוח האדמה
מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים בערך שעה.
אפשר לאכול את זה עם חלה תמיד כייף לטבול ברוטב.

בתאבון

השאר תשובה

Please enter your comment!
Please enter your name here