תבשיל כבש ברוטב עגבניות

0

היי לכולם…
היום אני רוצה לשתף מתכון לתבשיל כבש ברוטב עגבניות
את בשר הכבש צריך לבשל בישול ארוך על אש קטנה.

למצרכים:

קילו בשר כבש, חתוך לקוביות (יכול להיות צלעות או כל חלק אחר שתבחרו ).
2 עגבניות מרוסקות בפומפייה.
2 כפות של עגבניות מרוסקות מצנצנת ( ניתן לרכוש בכל סופר).
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות.
3 שיני שום קצוצות.
כף של רסק עגבניות
1/1.5 כוס מים
3 כפות שמן קנולה.
1 בצל קצוץ .
כף של פפריקה
כפית אבקת מרק עוף .
כף תבלין ראס אל חנות ( מורכב מתערובת של תבלינים, ניתן לרכוש בכל חנות לתבלינים).
קורט כמון
קורט כורכום
קורט סוכר
קורט פלפל שחור
קורט מלח

אופן ההכנה:

בסיר שטוח שמים שמן קנולה ומטגנים את הכבש כמה דקות מכל צד .
מוציאים מהמחבת ושמים בצד על צלחת.
מטגניםן את הבצל עד שמתרכך מוסיפים את השום ומערבבים.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק עגבניות ואת העגבניות המרוסקות מהצנצנת .
מוסיפים את המים ואת התבלינים : סוכר, מלח , פלפל שחור, פפריקה מתוקה, ראס אל חנות, אבקת מרק עוף, כורכום וכמון.
מביאים לרתיחה, טועמים, מתקנים את התיבול לפי הטעם.
מוסיפים את חתיכות הכבש ומנמיכים את האש .
מבשלים את התבשל על אש קטנה למשך שעתיים עד שעתיים וחצי , תוך כדי לערבב מדי פעם שלא ידבק לסיר. אם הרוטב נספג להוסיף עוד מים ולתקן תיבול .

בתאבון.

השאר תשובה

Please enter your comment!
Please enter your name here